Csatlakozz a csapatunkhoz

Ha szeretnél kipróbálni néhány terméket, ingyenesen tudsz regisztrálni a webshop.biocomag.ch oldalon. Amennyiben minimum 17000 forintért vásárolsz ingyen házhoz szállítják a csomagodat és már az első vásárlásod is 20 % kedvezménnyel tudod megvalósítani.
Ha elégedett vagy a termékekkel és jó tapasztalataid vannak, ne tartsd titokban. Mondd el barátaidnak és ismerőseidnek, mert nekik is lehetnek problémáik amikre megoldást keresnek. Hidd el, hálásak lesznek, hogy gondoltál rájuk.
Köszönjük
Minél több barátodnak segítesz megoldani problémájukat, annál nagyobb forgalmatok lesz a csoportban és ha akarod, ha nem, eléred a következő szintet és további 5% kedvezményt kapsz a vásárlásaid után. Ismerőseidre is vonakoznak ezek a szabályok, így egyre többen vásároltok egyre nagyobb kedvezményekkel. A kedvezmény mértéke elérheti akár a 20+22-23 %-ot attól függően mekkora forgalmat generáltok.
Kedvezmények
Megismeritek a termékeket, részt vesztek a boltcsere programban és saját boltotokból fogjátok vásárolni a táplálékkiegészítőket, biotisztítószereket, víztisztító készülékeket, növény-és testápoló szereket, fogyókúrás termékeket, vízkőmentesítő és vízlágyító kütyüket, mosó és mosogató készítményeket stb. Mindezt olcsóbban úgy, hogy akár pénzt is tudtok vele keresni.
Pénzkereseti lehetőség
Ahogy növekszik a csapatod, egyre többet fognak kérdezősködni és tanácsot kérni tőled. Szerencsére nem vagy egyedül. A Biocomnál fantasztikus képzéseken vehetsz részt a különböző online és élő rendezvényeken, számos CD, videó és vezető segíti munkánkat, hogy minél sikeresebbek legyünk céljaink elérésében. Adva van minden, hogy te is sikeres vezetővé válj és mutasd csapatodnak a sikerekhez vezető utat.
Csapatban az erő
Már csak egy kérdés van. Te akarod-e a változást, tudsz-e csapatban dolgozni, tanulni, tanácsokat, építő jellegű kritikákat elfogadni? Mi itt vagyunk, hogy segítsünk abban, hogy sikeres legyél az üzletben, de a döntést neked kell meghoznod. A fogyókúra is egy döntéssel kezdődik, a többi már "csak" kitartás kérdése és a siker nem maradhat el. Ha döntöttél...
Call Now ButtonHívj most