Ragadd meg a lehetőséget

Ha úgy döntöttél, hogy belefogsz és végigcsinálod a fogyókúrádat, akkor ragadd meg az alkalmat és használd ki a 20 %-os kedvezményt, amit a  cég biztosít törzsvásárlói számára. Mit kell ezért tenned?

1. Ahhoz, hogy személyesen tudj vásárolni a webshopban, kérned kell egy ajánlói kódot attól aki megmutatta számodra a lehetőséget.

2.Meg kell adnod az adataidat, a számlázási címedet és el kell fogadnod a szabályzatokat. Ez minden webshopban így van, hiszen ezen adatok alapján tudsz online fizetni a termékekért és így tudják elküldeni számodra a termékeket és a számlát.

3. A webshopban való regisztráció ingyenes, de csak akkor válsz törzsvásárlóvá ha legalább 50 pontértéknyi terméket vásárolsz. Sőt, ha vásárlásod eléri a 17000 forintot, akkor a termékeket ingyen fogják kiszállítani a címedre.

4. Ha a fogyókúrán kívül más termékek is elnyerték a tetszésedet, vagy a családból más is csatlakozik a kúrához, akkor könnyen előfordulhat, hogy a havi fogyasztásod eléri a 200 pontértéket és ezzel a következő hónaptól további 5 % -os kedvezményben részesül örökre, amikor újból vásárolsz. Megéri hosszú távban gondolkodni, hiszen pl. a Reg-Enor-os kúrát érdemes legalább hat hónapra tervezni.

5. Ha elégedett leszel a kúrával és a termékekkel, valószínű, hogy másoknak is ajánlani fogod és ezzel megnyílik előtted egy újabb lehetőség, mégpedig az, hogy munkatársként további kedvezményeket kapj vagy akár komolyabb bevételed legyen az ajánlások által. De ez már egy másik téma.

Amennyiben érdekel az üzleti lehetőség is írj nekem és megbeszéljük a részleteket.

Megosztás:

Korábbi bejegyzések:

A tökéletes megjelenésért

Mert az ápolt bőr számít… Ha a munkahelyünkön tartózkodunk, barátokhoz, esetleg színházba, moziba vagy szórakozóhelyre megyünk általában odafigyelünk megjelenésünkre. Fiatal korban azért, hogy felfigyeljenek ránk,

Te hogy állsz az idővel?

Találkoztál már olyan emberrel aki azt mondta neked ,hogy: “Nekem erre nincs időm!” Esetleg te is úgy érzed, hogy kifutsz az időből és halogatnod kell

Kérlek reggelizz

A hiányos táplálkozásnak számos negatív fizikális és pszichés hatása van. A reggeli kihagyása többek között a koncentrálóképesség, a figyelem és a memória rovására válik. Annak,

Egyszer csak szembesültem én is a …

Sosem hittem volna, hogy én valaha is túlsúllyal fogok küszködni, mégis megtörtént. Aktív sportolóként,majd később edzőként és testnevelő tanárként, a mozgás életem része volt és

Ha kíváncsi vagy tippjeinkre hogyan tudod éhezés nélkül végigvinni fogyókúrádat, illetve szeretnéd ingyenesen megkapni katalógusainkat ahol megismerkedhetsz termékeinkkel és fantasztikus kozmetikumcsaládunkkal is,akkor íratkozz fel hírlevelünkre.

Call Now ButtonHívj most